Hello =)

Bloggen dampar hela tiden. Vad är det för fel egentligen? Ska man byta sida ? Aja, det får diskuteras.

Nu har jag sett hela season 1 på vampire diarys. Och det suger för att andra sesongen har inte kommit ut än. Inte True Blood season 3 heller. Jävla skit. USA är elakt för att de ska vara först med ALLT! och att man inte kan gå in på deras tv-kanals play sida och kolla för att man måste bo i USA. Enormt störande.

I dag har vi haft engelska och betygssamtal å mediakommunikationen och media kunskapen. P

å engelskan så kollade vi på film i typ 20min sen fick vi gå. Sen så hade vi hål. Jag fick Godkänt och Väl Godkänt på media ämnena.  Blandar ihop dem så kommer inte ihåg vad jag fick VG i. Snyggt :)

Efter skolan var jag och Sanna i Borlänge för att hon ville ha en klänning och ingen av oss hade något att göra. :) Men det vart till slut en vit klänning från Indiska. Den va jätte fin :) Jag skulle köpa en Fanta Exotik på ICA, Men de hade ingen. Så från och med nu tycker jag inte om ICA. :P Sen så åkte vi hem till mig och pratade och åt vindruvor. Sen skulle hon till

någon affär som hon skulle köpa ett nytt hjul till hennes cykel. För det var någon som hade böjt hjulet för henne.

I helgen är det drakbåtsfestivalen. Det är väll precis som varje år, antagligen. :) Men både jag och Jonathan har lovet syrran att vi ska åka något med henne. Så vi får väll göra det då. :) Sen så ska vi käka tårta, lilla jag fyller år. Sen så ska vi försöka komma på något ställe som vi kan ha picknik på. :) Vi firar ett år, så jag kom på att vi gör några mackor och

tar med oss saft och cyklar någonstans eller något. Spelar ingen roll. Hoppas det blir bra väder och att det blir kul. :)

Sen har jag kommit på att jag ska skaffa mig en mindre väska. Jag orkar inte gå med min stora väska hela tiden. Det ända jag behöver om dagarna är plåmbok, nycklar, busskort och tidtabell. Så det är ganska onödigt att gå runt med en stor väsk

a hela tiden. Sen har jag kommit på att jag vill ha ett fotoalbum och en kamera. Så att man kan börja framkalla bilder och börja samla minnen. Skulle vara väldigt trevligt :)

Nu har jag sagt allt jag skulle säga tror jag. :) Kram från Elin =)

Syrran hade köpt en gigantisk klubba på Ludvika marknaden. =)