Hello =)

Nu har så många tjata och jag har tjatat på Jonathan att han ska skriva. Men han är som han är och typ vägrar. Jobbiga människa :P

Aja, nu är man tillbaks i Falun efter en helg i Hällsjön. :) Åkte moppe dit, jätte kul.! Men sen på kvällen så kom det några cm snö. Usch vad arg man blev. Det ska inte snöa nu! :P Men det var borta dagen efter, som tur är :) Då tog vi en tur in till stan och köpte examenskläder åt Jonathan. Lill pöjken har blitt stor och går ju ut grundskolan :P

På lördags kvällen så kom hans moster och familj. Vi skulle grilla och det var ju inte lite mat de hade lagt upp. Men de mesta vart uppätet ändå, mesta dels av mig och Jonathan eftersom vi inte hade ätit någon lunch. Gott var det iallafall. Men Jonathan är ju en fin smakare så han la över hälften av maten på min tallrik. Sen vart det ett jäkla ståhej när de drog på musik och grejer.

Jag tycker att jag och Jonathan har varit duktiga som har varit ute och sprungit två dagar i rad. :) Att han överhuvudtaget fick ut mig är otroligt. :) Nedå.

På veckans planering (iallafall på min) står det engelska nationellt prov. Sen blir det båda föreläsning och bio med Sanna. Mycket trevligt =P

Ha det göttans i solen !

dsc09286 Jag, André och Robin va i Borlänge och hade riktigt skoj. Hade inte sett dem på evigheter. Medans Jonathan satt hemma och tjurade xD.