hmmmm. . .

 

hmmm.. . .

 

jah!!!

 

hahaha

jah idag så har vi haft en ganska knäpp dag. . den börja med att k och alex inte var i skolan och jag bah *Oh NOOOO* men det visade sig att K hade försovit sig ^^. vi dampade på så att dagen gick snabare och till sista lektionen (musik) så satt vi i studion i 2 och en halv timme och spela jazz, rock, BlouseXD, metal, damp – rock, punck, dansband, klassisk och så klart 80 tals rock ^^ men det roliga var att dom hade ett möte utan för och vi sprang ut backvägen för vi vågade inte gå ut XD hahah fatta vad kul det blev helt tyst när vi skulle hämta grejorna där inte XD hahah XD

 

 

FAN!!! nästa år blir det falun. . jätte kul men det blir litle problem med hus (dyrt) hmmm. . önskar att jag skulle kuna bo med älsklingen, skulle bli så mycket bättre för alla (föräldranra och oss själva).-  . . men om dom ska vara envisa så får dom vara det XD . . .

aja ha deh// Jonaaaathan

P.S Örgan Be Were XD