Hello :)

Idag satt jag och Sanna och pratade. Sen kom vi på att det här är näst sista veckan med vanliga lektioner. Vi nästan hoppade av lycka. :) Första året på gymnasiet har varit toppen och virrigt. Men jag hamnade rätt till slut. :) Plus att jag kom på att jag fyller år nästa vecka :O Helt sjukt, känns som om det fortfarande är Januari, fast varmare xD

I dag har jag haft ett konditions prov. Det gick toppen. Den ända nackdelen är att vi inte kommer få tillbaka det fören efter sommarlovet. :) Är så nyfiken på vad mitt betyg är i idrott. Vi har inte haft idrott på 2 veckor ! HEMSKT! Men på fredag ska vi i alla fall ha origentering ! Kul!

I helgen är det Ludvika marknaden. Så jag o Jonathan får väll ta moppen hemmifrån mig till Ludvika. :) Blir nog. . . intressant. Se hur mycke han kommer gnälla om att han har ont i rumpan. Och sen ska man hem igen xD

I dag va jag i Borlänge med André och köpte morsdag present och avslutningskläder till André :) Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till Jonathan än. . Hemsk flickvänn xD

Ha deh // Elon