Hej hej :)

Det har varit en ass grym ”Vecka” vi var ju lediga sen onsdag :P snacka om nice. idag var det segare än segast, vi hade s0.svenska.alltihoppagrejs till sista lektionen kl.14.20 då jag hade no nationela XD haha viste inget om det XD aja det gick väll så där XD

(en kul grej för örgan)

Vi satt och tråka spotify och alla spela massa skit pop och hipp hopp XD då slog de mig att, Fan! kan man inte få lite bra musik, heheheh då kom jag på att man kan väll lysna på lite Broken Hope:P Så jag sa

-Öj sök på Broken Hope Pittbull Grin. . . Det blev tyst en stund sen hörde man hund skallven och jag kunde inte håla mig för skratt, sen börja össet. . . Alla börja ass garva i flera minuter och la sig på golvet och flabba. .det var ass kul och vi skratta och skratta sen kom läraren in och börja garrva också, så vi garva till sammans i några minuter och sen sa läraren – nej! nu får ni arbeta. och gick tillbaka till lärarumet där dom satt och drack kaffe hela förmiddagen XD

aja NI får ha det så gött i solen //Jonaaathan

P.s Be Were Örgan